اندیشه در استمرار انسان ،خروج از مسیر حبس و ورود در مسیر رشد می باشد. ابوسعید نیازی هشترودی
درباره وبلاگ


به وبلاگ نقد و اندیشه خوش آمدید
آخرین مطالب

 

کارگردان: مسعود ده نمکی

 

بازيگران: امين حيايي، اكبرعبدي، محمدرضا شريفي‌نيا، حسام نواب‌صفوي، رضا رويگري، سيد جواد هاشمي، يوسف صيادي،علي دهكردي، قاسم زارع، سپند اميرسليماني، فخرالدين صديق شريف، امير نوري، محمود مقامي، سيروس كهوري‌نژاد، ابوالفضل همراه، ماشاالله شاهمرادي‌زاده، ليلا اوتادي، بهنوش بختياري،مريم كاوياني، رز رضوي، مريم سلطاني، حليمه سعيدي و شهربانو موسوي


فیلمنامه: مسعود ده‌نمكي
تهيه‌كننده: مسعود ده‌نمكي
مدير فيلمبرداري: فرشاد گل‌سفيدي
تدوين: محسن توكلي
موسيقي: بهنام ابطحي
طراح صحنه و لباس: حسن روح‌پروري
طراح چهرپرداز: ايمان اميدواري
صدابردار: بابك اخوان
صداگذار: سيدعليرضا علويان
دستيار اول كارگردان: نورالدين گودرزي
مدير برنامه‌ريزي: فروزان جلالي
منشي صحنه: فتانه محسني
عكاس: بابك برزويه
مدير توليد: مهدي بدرلو
مدير تداركات: عليرضا همت
روابط عمومي: احسان هوشيارگر و الهه گودرزي
مجري طرح: محمدرضا شريفي‌نيا

........................

 

 

 



ادامه مطلب ...

 

 

کارگردان: عبدالرضا کاهانی

بازيگران: رضا عطاران، حبیب رضایی، پارسا پیروزفر، مهتاب كرامتی، كارن همایونفر، باران كوثری، مهران احمدی و با حضور(به ترتیب ورود) بابك حمیدیان، ماهایا پطروسیان، اشكان خطیبی، پانته آ بهرام، احمد مهرانفر، مانی باغبانی...

فیلمنامه: عبدالرضا كاهانی
تهیه كننده: سلیمان علی محمد
مدیر فیلمبرداری: محمدرضا سكوت
تدوین: شیما منفرد
صدابردار: جهانگیر میرشكاری
طراح چهره پردازی: نوید فرح مرزی
طراح لباس: فرحناز نادری
طراح صحنه: عبدالرضا كاهانی
مدیر تولید: طهورا ابوالقاسمی
جانشین تولید: سمیرا علایی
مدیر تداركات: كاظم نامنی
برنامه ریز: مهران احمدی
دستیار اول كارگردان: سهیل بیرقی
عكاس: بهرنگ دزفولی زاده



 



ادامه مطلب ...
سه شنبه 17 تير 1391برچسب:نقد فیلم قلب یخی, :: 20:35 :: نويسنده : علی اسدی سهند آبادی

 

قلب یخی

ژانر : ماجرایی، درام، هیجانی، جنایی

کارگردان : محمد حسين لطيفي،

نویسنده : حامد عنقاء،

سرمايه گذاران: سيد كمال طباطبايي و شركت تصوير دنياي هنر.

زبان : فارسی

بازیگران :

حميد فرخ‌نژاد، حميد گودرزي، الناز شاكردوست، امین حیایی، مهراوه شريفي‌نيا، محمدرضا فروتن، نسرين مقانلو، آشا محرابي، سيدمهرداد ضيايي، ليدا عباسي، شيوا خسرومهر، عليرضا كمالي، محمدرضا داوودنژاد، آنيتا قاليچي و با همراهي حسين ياري

 

 

 

 



ادامه مطلب ...

 

نقد فیلم در باره ی الی

داستان فیلم در مورد سه خانواده است که برای تعطیلات و آشنا کردن یکی از دوستان مجردشان به مربی مهد کودکشان به شمال رفته، همه چیز به خوبی می گذشت تا اینکه یکی از کودکان که برای شنا به دریا رفته بود دچار حادثه می شود و مربی مهد که به نام الی صدایش می زدند نیز به ظاهر برای نجات او به دریا می رود و غرق می شود.

حال این سه خانواده و احمد(با بازی شهاب حسینی) می خواهند خبر غرق شدن الی را به خانواده اش بگویند. اما ناگهان متوجه می شوند که الی نامزد داشته و با این وجود برای آشنا شدن با احمد به شمال آمده .

 



ادامه مطلب ...

 

کارگردان: سامان سالور

 

بازيگران: پرویز پرستویی، جمشید مشایخی، فرهاد اصلانی، شاهرخ فروتنیان، علیرضا اوسیوند، صابر ابر، مهران احمدی، دریا آشوری، ابوالفضل شاه‌کرم، افسانه چهره‌آزاد، سعید ابراهیمی‌فر، حسین سلیمانی و سیدربیع همتی

فیلمنامه: سامان سالور
تهیه کننده: جواد نوروزبیگی
مدیر فیلمبرداری: مسعود سلامی
مدیر صدابرداری: محمد شاهوردی
تدوین: سهراب خسروی
مدیر تولید: فرشته مهدیزاده
برنامه‌ریز و دستیار اول کارگردان: مهران احمدی
طراح صحنه و لباس: حسن روح‌پروری
طراح گریم: بابک اسکندری
مدیر تدارکات: سیدمحمد صالحی
دستیار تولید: نادر مهدی‌پور
منشی صحنه: لیلی مرادی
عکاس: آرزو اتحاد
روابط عمومی: ویدا طالب‌رضا

........................

"سیزده پنجاه و نه" پس از فیلم های "ساکنین سرزمین سکوت"، "چند کیلو خرما برای مراسم تدفین" و "ترانه تنهایی تهران" که هیچکدام به اکران عمومی در نیامده اند، چهارمین ساخته سینمایی سامان سالور است.


 

 



ادامه مطلب ...



 نقد افکار کارگردانان بزرگ سینما

 

   تئودوروس آنجلوپلوس، کارگردان، نمایشنامه نویس، تهیه کننده، بازیگر، منتقد، نویسنده، حقوقدان و شاعر برجسته ی یونانی، همچنین همسر فوب اکونوموپلو، تهیه کننده ی سینما، در 1935، در آتن یونان چشم به هستی گشود . وی در جوانی پس از گذراندن دوره ی حقوق، ابتدا تحصیلات خود را در مدرسه ی فرانسوی سینما، " L’IDHEC"، و سپس در "ژان راک"، ادامه داد .

   پس از بازگشت به یونان، در روزنامه ی " آلاگی "، به عنوان یک منتقد سینمایی دست به کار شد ؛ که این روزنامه پس از چندی توسط حزب نظامی تعطیل گشت . در این اثنا وی نوشتن "داستان فورمینکس"، فیلمی بلند درباره ی یک گروه راک در سال 1965، را آغاز کرده بود، که هیچگاه پایان نیافت .

 



ادامه مطلب ...
چهار شنبه 3 مرداد 1391برچسب:نقد فیلم درخت زندگی, :: 21:51 :: نويسنده : علی اسدی سهند آبادی

 

دشمن چشم‌هاي بيدار

هومن داودي

يكي از پوسترهاي «درخت زندگي» كه پازلي با تكه‌هاي زياد از تصويرهاي مختلف است، مي‌تواند به‌خوبي بيانگر حال‌وروز خود اثر هم باشد. فيلم دقيقاً مانند پوسترش درهم و برهم است و مي‌شود هر كدام از قسمت‌هايش را با هم جابه‌جا كرد. حتي مي‌شود فيلم را سروته كرد و از آخر به اول ديد. هيچ فرقي در كليت ماجرا به وجود نمي‌آيد؛ كما اين‌كه اين اتفاق در يكي از سينماهاي ايتاليا افتاده و به مدت يك هفته دو حلقة فيلم جابه‌جا پخش شده و كسي هم متوجه نشده و همه گذاشته‌اند به حساب خلاقيت‌هاي استاد. مسلماً انسجام يكي از مهم‌ترين مؤلفه‌هايي است كه باعث مي‌شود «فيلم» با «تصاوير متحرك» يا «ويدئوكليپ» فرق داشته باشد. بر اين اساس به‌سختي مي‌شود به «درخت زندگي» گفت «فيلم». نه يك داستان (حتي در كم‌رنگ‌ترين شكلش) در كار است و نه شخصيت‌هايي كه بشود ذره‌اي باورشان كرد و اندكي با آن‌ها همراه شد. اول مرگ فرزند يك خانواده را مي‌بينيم، بعد يك مستند دربارة شروع خلقت و بعد بزرگ شدن فرزندان ديگر خانواده. بخش‌هاي غيرمستند فيلم با نماهايي ضدنور و دوربيني كه مدام حركت مي‌كند و زاويه‌هايي معوج دارد، سرگيجه‌آور است. به‌جرأت مي‌توان گفت اگر كسي بتواند فيلم را يك‌ضرب و بدون چرت زدن يا خوابيدن كامل تا آخر ببيند، حتماً فيلم را در حد يك شاهكار دوست خواهد داشت. حرف‌هايي كه ماليك تلاش مي‌كند بزند، البته روي كاغذ جذابند. مكالمة مستقيم با خدا و وصل كردن خلقت كل جهان آفرينش به تولد يك نوزاد جالب است. اما به اين شكل مانيفست‌وار و سرگيجه‌آور غيرقابل‌تحمل و خواب‌آور است.



ادامه مطلب ...

 

انتهای خیابان هشتم
----

 

ا

کارگردان : علیرضا امینی http://www.naghdefarsi.com/images/stories/rooz/naghd/8th/Poster-enteha.jpg

نویسنده : علیرضا امینی، محمد باغبانی

 

 

 

 

بازیگران: حامد بهداد، ترانه علیدوستی، صابر ابر

 

خلاصه داستان :

نیلوفر با خانواده‌اش زندگی می‌کند. پس از این که خانواده در معرض اتفاقی قرار می‌گیرند، نیلوفر همراه با خانواده‌اش باید برای گذر از آن اتفاق پول زیادی را فراهم کنند و این در حالی است که آنها سه روز بیشتر وقت ندارند. زمان که جلو می‌رود، نیلوفر متوجه می‌شود گویا قرار است سرنوشت دیگری ..

 


 

http://www.naghdefarsi.com/images/stories/rooz/naghd/8th/Poster-enteha.jpg

 

 

شبنم سیدمجیدی (امتیاز 2 از 4) -------------------------- نقد فیلم

 

 

انتهای خیابان هشتم فیلمی تلخ در ژانر اجتماعی است که مثل فیلم قبلی کارگردان، هفت دقیقه تا پاییز با وقوع یک فاجعه به پایان می رسد. داستان فیلم در طول سه روز اتفاق می افتد و روایتگر زندگی اشخاصی است که باید در این مدت کوتاه برای آزادی یک اعدامی متهم به قتل 100 میلیون تومان پول فراهم کنند و رضایت شاکی را بگیرند.

 

امینی در فیلم خود با مطرح کردن موضوعات ممنوع سینمای ایران مثل خودفروشی، قمار و ورزش های زیرزمینی کار با ارزش و بزرگی را انجام داده است و دست گذاشتن روی همین موضوعات است که مدت ها انتهای خیابان هشتم را درگیر گرفتن پروانه نمایش کرده بود و باعث جرح و تعدیل هایی برای این فیلم شد.

 

http://www.naghdefarsi.com/images/stories/rooz/naghd/8th/07.jpgابهامات بسیاری در طول فیلمنامه وجود دارد که من بعضی از آن ها را به پای همان جرح و تعدیل ها گذاشتم اما در مصاحبه ای با علیرضا امینی خواندم که فقط 2 الی 3 دقیقه از فیلم برای اکران حذف شده پس باید این ابهامات را به پای ضعف فیلمنامه گذاشت.

 

http://www.naghdefarsi.com/images/stories/rooz/naghd/8th/entehaikhiabanhashtom2082.jpgاین فیلم بزرگترین ضربه را از شخصیت پردازی ضعیف خود خورده است. شخصیت های فیلم همه در هاله ای از ابهام قرار دارند. سعید که در زندان است تا پایان فیلم نشان داده نمی شود و البته از این نظر خرده ای بر فیلمنامه نیست، اما لطمه از آن جایی وارد می شود که مثلاً تا پایان فیلم معلوم نمی شود این قتل چگونه اتفاق افتاده یا به طور مثال در جایی نیلوفر( با بازی ترانه علیدوستی) خواهر سعید موفق به دریافت وامی می شود اما به دلیلی که احتمالاً به پدر آن ها مربوط است و تا آخر فیلم هم مشخص نمی شود، وام را به او نمی دهند. شخصیت پدر اگر کاملاً هم از فیلم درآورده شود به روند داستان هیچ اشکالی وارد نمی شود. شخصیتی که هیچ دیالوگی ندارد و کارگردان در جاهایی از فیلم با نشان دادن کتاب های او می خواهد چیزهایی از گذشته اش به مخاطب نشان دهد که باز هم موفق نمی شود. هیچ وقت در طول فیلم به درستی به روابط آدم ها پرداخته نمی شود: رابطه موسی با بهرام، رابطه موسی با آن زن هرزه، رابطه آن زن با دختر موسی و دلیل علاقه اش به این دختر، رابطه پدر با فرزندان و حتی رابطه نیلوفر با بهرام (همسرش).

 

http://www.naghdefarsi.com/images/stories/rooz/naghd/8th/IMAGE634249029946718750.jpgفیلم بسیار ریتمیک و تند است و فیمبرداری به شیوه دوربین روی دست برای نشان دادن التهاب و هیجانی که در داستان وجود دارد مناسب بود اما متاسفانه مرتضی غفوری در این سبک فیلمبرداری بسیار بزرگنمایی کرده که در جاهایی حتی آزاردهنده است.

 

موضوع اصلی که همان جور کردن پول دیه است بسیار دیر به مخاطب شناسانده می شود و بیننده دقایق ابتدایی در حالت سردرگمی است که این همه تلاش و تقلای شخصیت ها برای چیست؟ شاید این کار در جهت ایجاد تعلیق و بیشتر کردن حس اضطراب صورت گرفته، اما به روند داستان و ارتباط برقرار کردن بیننده با آن لطمه وارد کرده است.

 

http://www.naghdefarsi.com/images/stories/rooz/naghd/8th/pgimg_image1_26_4915.jpgعلیرضا امینی معتقد است که هدف اصلی فیلم نشان دادن بحران های اجتماعی و فضاهایی است که افراد در مواجهه با آن اعتقادات و شخصیت خود را به طور کامل فراموش می کنند و می توانند در طول 48 ساعت و کمتر به انسان های دیگری تبدیل شوند. شخصیت موسی(با بازی حامد بهداد) که برای نجات رفیقش از اعدام حاضر می شود فرزند خود را با یک اسب تاخت بزند و یا شخصیت محکم نیلوفر که حاضر به تن فروشی می شود و شخصیت بهرام (با بازی صابر ابر) که وقتی می فهمد نیلوفر چه کار می خواهد بکند دچار جنون شده و قصد آتش زدن خود را می کند.

 

http://www.naghdefarsi.com/images/stories/rooz/naghd/8th/n00001588-b.jpgاز بازی های خوب و روان فیلم نمی توان گذشت. ترانه علیدوستی که نقطه قوت فیلم به شمار می رود در بازی خود حس غم، اضطراب و التهاب را به خوبی نشان می دهد و به جرات می توان گفت که نقش نیلوفر یکی از بهترین اجراهای او به حساب می آید. حامد بهداد در نقش یک بکسر اجرایی کمی متفاوت داشت و بازی خوب و باور پذیری ارائه داد. یکی از بهترین صحنه های فیلم آنجایی است که نیلوفر می خواهد کلیه خود را بفروشد و با مسئول پذیرش برای این که درست جوابش را نمی دهد دعوا می کند و حسابی از خجالتش در می آید و دیالوگ های جالبی در این میان رد و بدل می شود.

 

با وجود همه اینها و با تمامی اشکالاتی که به فیلم وارد است، انتهای خیابان هشتم می تواند را با داستان های فرعی خود که متاسفانه به هیچ کدام از آن ها به درستی پرداخت نشده در کنار داستان اصلی ذهن مخاطب را درگیر کند و با موضوعات جذاب خود در ذهن ماندگار شود.

 

 

اختصاصی نقد فارسی

 

کپی برداری از این مطلب بدون ذکر دقیق "منبع: سایت نقد فارسی" مخالف قانون بوده و شرعا حرام می باشد.


 

 

نقد و بررسی فیلم شیش و بش

 

لیست عوامل و بازیگران:

http://www.naghdefarsi.com/images/stories/rooz/91125/942200911_orig.jpgکارگردان: بهمن گودرزی

 

بازيگران: محمد رضا گلزار، امین حیایی ، آنا نعمتی، بیتا فرهی ،میرطاهر مظلومی ،شهنام شهابی ، تانیاجوهری و رضا رشید پور

 

 

فیلمنامه: محمد رضا گلزار (بازنویسی پیمان قاسم خانی و خشایار الوند)
تهیه کننده: مرتضی شایسته (هدایت فیلم)
تدوین: مستانه مهاجر
صداگذاری: ایرج شهزادی
مدیر فیلمبرداری: حسن کریمی
طراح صحنه: آیدین ظریف
طراح چهرپردازی: ایمان امیدواری
صدابردار: بابک اردلان
مدیر تولید: مجید امانی زاده
عکاس: امیر عابدی

 

........................

 

بهمن گودرزی پس از تجربه همکاری چندین تله فیلم، "شیش و بش" را به عنوان نخستین فیلم سینمایی کارگردانی کرده است.

 


 



ادامه مطلب ...

 

 

نقد فیلم طلا و مس

 

 

نویسنده و کارگردان: همایون اسعدیان

 

تهیه کننده: منوچهر محمدی-1387

 

نمره کلی من: 20/19.5

 

جمله فیلم -از دیدمن و برگرفته از فیلم-: "بشوی اوراق  اگر همدرس مائی،    که درس عشق در دفتر نباشد"

 

 

 

+ نقد فیلم "هیچ"

 

 

کارگردان: عبدالرضا کاهانی

 

نمره کلی من: 20/10

 



ادامه مطلب ...
سه شنبه 29 تير 1391برچسب:نقد فیلم مرهم, :: 18:39 :: نويسنده : علی اسدی سهند آبادی

 

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی*

"مرهم" پس از کارهای تجاري ضعیف و ناموفقي مثل:هشت پا،ملاقات با طوطی و تیغ زن، بازگشت داود ن‍‍ژاد به همان جنس سينمايي است كه هم محبوب مردم بود و هم منتقدان. حس واقعي زندگي كه در بيشتر لحظات اين فيلم جريان دارد،بيننده را بشدت ياد كارهايي همچون:نياز‌ و مصائب شيرين مي‌اندازد.

 

 



ادامه مطلب ...

 

نقد و بررسی فیلم مرهم ساخته علیرضا داوود نژاد

 

 

3 نسل: مرهم را باید یکی از بهترین آثار سینمای ایران در سالیان اخیر به شمار آورد. علیرضا داوودنژاد که چند سالی بود به ساخت آثار پیش پاافتاده ای مثل ملاقات با طوطی و هشت پا و تیغ زن رو آورده بود، این بار فیلمی ‌را به سینمای ایران هدیه کرده است که اگر شرایط کمی ‌مهیا می‌بود می‌توانست به پدیده ای در سینمای ایران بدل شود.

«پدیده» از این جهت که این فیلم به دور از هرگونه خود سانسوری و چشم پوشی بر روی حقایق، با الهام گرفتن از حقیقت محض جامعه و تقابل میان سنت و مدرنیته در میان افراد جامعه و به خصوص تقابل میان نسل‌های پیشین با نسل جوان امروزی ساخته شده است. مرهم بر دردها و مصائب نسل جوان امروز مرهم مؤثری می‌گذارد و به نوعی فیلمی‌آموزنده برای خانواده‌ها نیز محسوب می‌شود.
 



ادامه مطلب ...
سه شنبه 1 شهريور 1391برچسب:نقد فیلم مرهم, :: 18:34 :: نويسنده : علی اسدی سهند آبادی


وي داخل شهربازي پارك ايستاده ولي ذره اي شادي و خوشي در رفتارش ديده نمي شود بدين دليل كه در خانه ي خود با زور و سركوب و بداخلاقي روبرو شده و در جامعه هم اعتياد و خماري و روابط ناسالم گريبانش را گرفته است.

همراه شدن اين مادربزرگ نمونه با نوه اش در جاهاي پرت و دردناك شهر بسيار تاسف بار ست. عشق وي ستودني و دلنشين است؛ او مي بيند كه مريم در بد مخمصه اي افتاده ولي هرگز نصيحتش نمي كند و به حرفهايش گوش مي دهد و اجازه مي دهد واقعيت، كار خودش را بكند؛ در لحظه اي محافظ و بادي گارد وي مي شود تا مبادا دست مالي نااهلان گردد. به پشت ايستادن او موقع شيشه كشيدن دخترك يادآور سختي تحمل واقعيت است كه به شدت تلخ مي نمايد.اين مادربزرگ دوست ندارد بدبختي نوه اش را مشاهده كند و از طرفي هم مي داند كه گوش وي به حرفهايش بدهكار نخواهد بود و فقط متذكر مي شود كه هيچ مادّه ي مخدري نمي تواند جوانان را از دنياي نكبت بار رهايي بخشد بلكه اين خود جوان است كه مي تواند با اراده و پشتكار فراوان، دنياي نگون بخت خود را تغيير دهد.

 

 

 

 



ادامه مطلب ...

 

نقد و بررسی فیلم پرتقال خونی

 

کارگردان: سیروس الوند1

فیلمنامه: پیمان عباسی

مدیر فیلمبرداری: محمود کلاری

طراح گریم: ایمان امیدواری

صدابردار: حسن زاهدی

طراح صحنه و لباس: نازی پرتوزاده

عکس: علی نیک رفتار

بازيگران: فریبرز عرب نیا، حامد بهداد، نیوشا ضیغمی، زیبا بروفه، ویشکا آسایش و ...


داستان :

والا رادمنش ( فریبزر عرب نیا ) مهندسی خوش پوش و ثروتمند است که در آستانه جدایی از همسرش مرجان ( ویشکا آسایش ) قرار دارد. والا که به دلیل مشکلات با همسرش دچار نوعی بدبینی به زنان شده ، روزی در خیابان به خانمی به نام ترمه ( نیوشا ضیفمی ) برخورد می کند که ماشین اش خراب شده و چند نفر اراذل هم مزاحم او شده اند!. همانطور که انتظار خواهید داشت، والا وارد معرکه شده و باعث می شود که شرایط موجود به حالت عادی برگردد. سپس والا ترمه را به شرکتش دعوت می کند و از کارگرش می خواهد تا نگاهی به ماشین این خانم بیندازد و مشکلش را برطرف کند. در این میان ترمه متوجه می شود که شرکتِ مهندس والا نیاز به یک آرشیتکت دارد و او هم که دستی در اینکار دارد، 2درخواست می کند تا در این شرکت مشغول به کار شود. درخواست او مورد موافقت قرار می گیرد اما مدتی نگذشته که ترمه بجای کار احساس می کند که عاشق والا شده اما این در حالی است که عکاسی به نام سیاوش ( حامد بهداد ) هم به تازگی عاشق ترمه شده و...


 



ادامه مطلب ...

 

به یاد او که...
 

نقد فیلم " جدایی نادر از سیمین "

جدایی نادر از سیمین


نویسنده، تهیه کننده و کارگردان: اصغر فرهادی
جمله فیلم –از دید من-: "عدالت را به پا دارید و حق را بگوئید حتی اگر به ضرر خود یا والدین یا اطرافیانتان باشد" (قرآن کریم/ نساء-135)
جمله فیلم: -از دید من-: "به من نگو تنها برای توست، هر کار که می کنی تنها برای خودت است"
نمره کلی –از دید من-: 19.75 از 20

 

خلاصه:

نادر به دلیل تقاضای سیمین در آستانه جدایی از اوست. او برای نگهداری پدرش به پیشنهاد سیمین راضیه را استخدام می کند. روزی که راضیه برای کاری از منزل نادر خارج می شود مشکلی برای پدر نادر پیش میاید و مشکلات بیشتر آغاز می شود...

بررسی و نقد فیلم:

"جدایی نادر از سیمین" (یا به اسم جهانی اش؛ یک جدایی) موضوع پیچیده ای ندارد، هیچ چیز خاصی در میان نیست، تنها خودمان هستیم که از دریچه دوربین فیلمبردار به زندگی اطراف و روزمره مان نگاه می کنیم.. و یک جدایی گسترده بینمان مفروش شده به پهنای همان نوشتن جدایی در پوستر فیلم و همین یعنی اوج هنر و زیبایی!

بقیه در ادامه مطلب



ادامه مطلب ...
سه شنبه 5 شهريور 1391برچسب:, :: 18:14 :: نويسنده : علی اسدی سهند آبادی

 
 
گزارش سینمانگار از جلسه نقد و بررسی فیلم «اینجا بدون من»بهرام توکلی: اغلب فیلم های سینمای ایران بحران مخاطب دارند
گزارش سینمانگار از جلسه نقد و بررسی فیلم «اینجا بدون من»
تاریخ درج : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۰
سرفصل : گزارش ویژه   |   منبع خبر : وب سایت تخصصی سینمایی سینمانگار
خلاصه مطلب : نوشین مجلسی: «اینجا بدون من» سومین ساخته ی بهرام توکلی است که از نمایشنامه معروف «باغ وحش شیشه ای» اثر "تنسی ویلیامز" اقتباس شده است. در این فیلم که در جشنواره بیست و نهم فجر حضور داشت، فاطمه معتمد آریا، نگار جواهریان، صابر ابر و پارسا پیروزفر نقش آفرینی کرده اند. جلسه ی نمایش و نقد «اینجا بدون من» روز یکشنبه با حضور بهرام توکلی(کارگردان)، کوروش جاهد(منتقد)، یحیوی مجری برنامه و جمعی از علاقه مندان در فرهنگسرای هنر برگزار شد.
 
 
 
 
 
 



ادامه مطلب ...

 

نقد و بررسی فیلم «سعادت آباد»


 

http://www.naghdefarsi.com/images/stories/rooz/naghd/saadat/lozl41df7hftvj2riwjd.jpgکارگردان: مازیار میری

 

 

بازيگران: لیلا حاتمی، حامد بهداد، مهناز افشار، حسین یاری، هنگامه قاضیانی، امیر آقایی، مینا ساداتی

 


 

فیلمنامه‌: امیر عربی
تهیه کننده: همایون اسعدیان
مدیر فیلمبرداری: محمد آلادپوش
تدوینگر: محمدرضا موئینی
موسیقی: کریستف رضایی
طراحان صحنه و لباس: امیر اثباتی، آتوسا قلمفرسایی
چهره پرداز: مهرداد میرکیانی
صدابردار: ساسان نخعی
صداگذار: مسعود بهنام
مدیر تولید: علیرضا ابوالقاسمی نژاد

 


........................


 

"سعادت آباد" پس از فیلم های "قطعه ناتمام" (1379)، "به آهستگی" (1384)، "پاداش سکوت" (1385) و "کتاب قانون" (1387) پنجمین ساخته مازیار میری است.

 

 

خلاصه داستان:

ياسي كه در زندگي مشترك‌اش با محسن دچار ترديدهايي شده، تصميم مي‌گيرد براي او جشن تولدي بگيرد و خاطراتي را يادآوري كند. او براي بهتر برگزار كردن مهماني، همه چيز از قبل پيش‌بيني مي‌كند، غافل از اين كه همه چيز مطابق با خواسته او پيش نمي‌رود ...

 



ادامه مطلب ...

 

فيلم «گشت ارشاد» چه در انتخاب سوژه و چه در شكل اجرا و چه نشانه گذاري‌ها و نحوه روايت و نيز تابوشكني‌هاي تصويري و ديالوگ‌هايش، حَظ وافري از سفره ابتذال برده و چيدمان كم نظير يكي از مؤلفه هاي اصلي فيلم‌هاي اخير سعيد سهيلي را به نمايش گداشته است كه عبارت است از ابتذال در فكر و سوژه و اجراء و خلاصه همه چيز!

فيلم داستان سه جوان در سنين مختلف است كه در پوشش گشت ارشاد و عوامل امر به معروف و نهي از منكر به دله دزدي، سرقت، و رفتارهاي زننده كلاشانه دست مي‌زنند و زندگي خود را از اين طريق مي گذرانند، آنها در هيئت انسان‌هاي مؤمن و ارزشي و تحت پوشش ماشين گشت ارشاد مردم را به بهانه‌هاي مختلف مورد آزار و اذيت قرار مي‌دهند و از اين ره آورد روزگار مي‌گذرانند.

 

 

 



ادامه مطلب ...

 

نقد و بررسی فیلم قلاده های طلا

اطلاعات زیاد؛ نقطه قوت یا نقطه ضعف !؟

فیلم "قلاده های طلا" با فیلم نامه ی ضعیفی مواجه است اما کارگردانی خوب ابوالقاسم طالبی توانسته فیلم را به گونه ای ایجاد کند که مخاطب را تا آخر58746فیلم به همراه خود بکشاند.

نکته بسیار عجیب این فیلم که از نقاط مثبت فیلم به حساب می آید نفوذ بسیار هوشمندانه کارگردان به محیط سازمان اطلاعات و مطرح کردن برخی مسایلی است که تا چند سال قبل جزء خط قرمز های سینما به حساب می آمد.

اما نکته عجیب تر این است که در فضای سایبری بعضی سایتها و حزب های مختلف دست به تحریم این فیلم زده اند...


بقیه در ادامه مطلب



ادامه مطلب ...
پيوندها



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 36
بازدید دیروز : 125
بازدید هفته : 161
بازدید ماه : 581
بازدید کل : 55989
تعداد مطالب : 207
تعداد نظرات : 18
تعداد آنلاین : 2


محبوب کن - فیس نما